Učenici i učenice International School of Stuttgart su tokom ove sedmice boravili u Sarajevu, i upriličili posjetu članu EFSA Poslovnog savjeta. Poslovna akademija Ekonomskog fakulteta je organizovala predavanja za učenike o poslovnom okruženju u BiH u kontekstu EU integracija. Dvije grupe učenika i profesora među kojima su bili redovni profesor sa Katedre za marketing dr. Almir Peštek i docentica sa Katedre za ekonomsku teoriju i politiku dr. Hatidza Jahic, posjetili su  Ećo company – Inside namještaj i novootvoreni Inside Business Centar, izložbeni i prodajni salon namještaja.

Gospodin Suad Ećo, direktor i vlasnik kompanije i član Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, je kroz izuzetno zanimljivo izlaganje i intenzivnu diskusiju, učenicima objasnio kako uspješno razviti i implementirati strategije marketinga za domaće i inostrano tržište i kako izgraditi uspješan brend na dinamičnom i kompleksnom tržištu namještaja.

KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ DANAS

Voljeli bismo sa vama podijeliti više informacija o poslovnom centru Inside. Ispunite kontakt formu i naš tim će vam se uskoro javiti.

Kontakt

  © INSIDE. SVA PRAVA ZADRŽAVA.

  Džemala Bijedića 202,
  71210 Sarajevo
  +387 33 766-576
  +387 61 157-265

  info@insidebc.ba