O Inside business centrU

Pouzdan partner za razvoj i rast vašeg biznisa!

Inside Business Center je novi ekskluzivni i reprezentativni moderno uređen poslovni centar, smješten na odličnoj lokaciji u zapadnom dijelu Sarajeva, izgrađen u skladu sa najvišim arhitektonskim standardima, sa veličanstvenim panoramskim pogledom na grad, u središtu poslovne zone i modernoga dijela grada.

Sinergijom modernog i urbanog načina poslovanja za postizanje optimalnih radnih uslova i zadovoljstva uposlenika centar su za nastavak uspješnog razvoja odabrale renomirane kompanije iz svijeta biznisa primjerice Petrol oil, Bamcard, Inside by Ećo, Lanaco, Mlinar, Cargo one Solutions, Energo solar i druge.

EĆO ZGRADA NOVE SLIKE (11)
1 minuta
Udaljen od centra grada
1 h
profesionalno obezbjeđenje objekta
1 +
zadovoljnih korisnika

Naša priča

Za kompanije koje žele biti u centru modernog poslovanja!

Inside Business Center svojom dominacijom u ovom dijelu grada vrhunskim poslovnim prostorom nudi individualna kancelarijska rješenja i prilagodbu prostora kako bi se zadovoljile potrebe svih zakupaca prema njihovoj organizacijskoj strukturi.

Udaljen svega 15 minuta od centra grada, u neposrednoj blizini niza poslovnih zgrada, sjedišta banaka, aerodroma, kao i javnog gradskog prijevoza, tramvajskog stajališta neposredno ispred zgrade čini ga lako dostupnom lokacijom bez obzira na smjer dolaska kao i prijevozno sredstvo.

Naše vrijednosti

Standard kvaliteta i uspješnog poslovanja!

Zgrada je dizajnirana na način da se obezbjedi inovativan poslovni prostor sa prijatnim i prostranim glavnim ulazom u prizemlju namjenjen nesmetanom protoku većeg broja ljudi. Poslovna zgrada nudi mogućnost velikog broja ulaznih telefonskih linija i brzog interneta, klimatizaciju i grijanje, elektronsku kontrolu pristupa, video kontrolu objekta, protivpožarnu zaštitu, održavanje higijene objekta kao i profesionalno obezbjeđenje objekta tokom 24 h.

Odlukom da budete dio našeg centra birate da uživate u enterijeru i uslovima poslovanja svjetskih standarda!

useljenje dostupno

ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ DANAS

Voljeli bismo sa vama podijeliti više informacija o poslovnom centru Inside. Ispunite kontakt formu i naš tim će vam se uskoro javiti.

Kontakt

  © INSIDE. SVA PRAVA ZADRŽAVA.

  Džemala Bijedića 202,
  71210 Sarajevo
  +387 33 766-576
  +387 61 157-265

  info@insidebc.ba